Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ryan Trahan on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hän julkaisi pääasiassa komedia- ja lifestyle-sisältöä YouTube-kanavallaan. Hänellä on kanavallaan miljoonia tilaajia. Lisäksi hänen ensimmäiset YouTube-videonsa vuodelta 2014 ovat sekoitus nokkelaa komediasisältöä ja kronikoita hänen osavaltion kohtaamisista.

Lue lisää
Roger Mcnamee (muusikko) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, urafaktoja

Albanyssa New Yorkissa syntynyt Roger Mcnamee on liikemies ja muusikko. Hänet tunnetaan paremmin pääomasijoitusyhtiö Elevation Partnersin perustajakumppanina. ja pääomasijoitusyhtiö Silver Lake Partners ja johti T. Rowe Price Science and Technology Fundia. Tämän lisäksi hän on myös kiertuemuusikko ja arvioi, että hän oli soittanut 800 keikkaa vuoteen 2009 asti.

Lue lisää
Christy Canyon (näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettoarvo, Faktat

Christy Canyon on eläkkeellä oleva entinen näyttelijä ja amerikkalainen radiopersoona. Hän mainosti AVN:n ja XRCO Hall of Famen jäseneksi valittua henkilöä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Christy Canyonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Katie Goodland (Harry Kanen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Katie Goodland tunnetaan paremmin jalkapallotähti Harry Kanen vaimona. Hän on englantilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa hyökkääjänä Valioliigan Tottenham Hotspurissa ja on Englannin maajoukkueen kapteeni. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katie Goodlandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Josh Brueckner (MMA Fighter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Josh Brueckner on amerikkalainen ilmiömäinen keskisarjan MMA-taistelija ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan myös lempinimellä G.I. Josh Brueckner. Hän mainostettiin tähdeksi toisena puolena suositusta pariskuntavlogista Jatie Vlogs YouTubessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Josh Bruecknerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found