Turner Tenney (Tfue) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Treffit, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Turner Tenney (s. 2. tammikuuta 1998), joka tunnetaan hyvin verkkoaliasnimellään Tfue. Hän on amerikkalainen ammattipelaaja, Twitch-striimaaja, YouTuber, esports-pelaaja ja kuuluisan FaZe-klaanin entinen jäsen. Hän nosti mainetta pelaamalla Fortnitea. Häntä pidetään yhtenä Fortniten parhaista pelaajista, sillä hän on voittanut monia turnauksia, mukaan lukien viimeksi SuperGames Charity Tournamentin.

Lue lisää
Ciara (Laulaja) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Ciara (s. 25. lokakuuta 1985) on tunnettu amerikkalainen laulaja, levytuottaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hän nosti maineensa debyyttikappaleensa ja albuminsa julkaisun jälkeen, molemmat nimeltään "Goodies". Hänen debyyttisinglestään Goodiesista tuli sensaatiomainen hitti kaupallisesti ja kriittisesti, sillä se oli Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listan kärjessä seitsemän viikkoa ja nousi Iso-Britannian sinkkulistan kärkeen.

Lue lisää
Meek Mill (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Meek Mill? Hän on hip-hop-artisti, jonka ensimmäinen studioalbumi Dreams & Nightmares saavutti sijan 2 US Billboard 200 -listalla. Hän perusti rap-ryhmän nimeltä The Bloodhoundz 18-vuotiaana. He julkaisivat neljä mixtappia yhdessä. Hän tuli tunnetuksi yhteistyöstään Rick Rossin Maybach Music Groupin kanssa ja kappaleestaan ​​"Young & Gettin' It". H&#

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found