Abby Rao (Instagram-malli) Bio, Poikaystävä, Ikä, Paino, Pituus, Vartalonmittaus, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Abby Rao on amerikkalainen Instagram-malli ja suosittu TikToker New Orleansista, Yhdysvalloista. Hän perusti "Clubhouse Beverly Hillsin", uuden TikTok-yhteistyötalon Hype Housen veteraani Daisy Keechin ja sosiaalisen median stuntnainen Kinsey Wolanskin avulla. Tällä hetkellä hän on viettänyt yhä enemmän aikaa studiossa ja työskennellyt musiikin parissa.

Lue lisää
Sasha Pieterse (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Sasha Pieterse (s. 17. helmikuuta 1996) on eteläafrikkalaissyntyinen amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä. Hän on nostanut maineensa näyteltyään Alison DiLaurentisin roolia Freeform-sarjassa Pretty Little Liars. Pretty Little Liars -elokuvan menestyksen jälkeen vuonna 2011 Pieterse ansaitsi sivuosan "Amy Loubaluna" Disney Channel -elokuvassa "Geek Charming".

Lue lisää
Senzawa (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Kasvot, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Senzawa on yhdysvaltalainen animaattori ja muusikko. Hänet tunnetaan parodioiden luomisesta popkulttuurista ja animemusiikista sekä joistakin satiireista. Hän mainostettiin tähteydelle videonsa "Tein huonosta copypasta huonoksi rapiksi" jälkeen. Hän on kerännyt yli 900 000 tilaajaa ennen kuin hän on jäänyt käyttämättömäksi, ja vaikka hänen kanavansa on hidastunut suurien tilaajalisäysten vuoksi, hän saa kuitenkin ajan mittaan uusia katsojia YouTube-algoritmin ansiosta.

Lue lisää
Skylar Vox (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Skylar Vox on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähdeksi työstään AV-alalla. Hänellä on siellä hyvä fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu Skylar Voxin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found