Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Paris Hilton? New Yorkissa syntynyt hän on amerikkalainen mediapersoona, liikenainen, seuralainen, malli, laulaja, näyttelijä ja DJ. Hän on Hilton Hotelsin perustajan Conrad Hiltonin lapsenlapsentytär. Hän nousi kuuluisuuteen esityksestään The Simple Life -elokuvassa ja oli ehdolla Teen Choice -palkinnon saajaksi Breakout Performance -elokuvassa House of Waxissa vuonna 2005.

Lue lisää
Doja Cat (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Doja Cat oikea nimi on Amala Ratna Zandile Dlamini. Doja Cat on yhdysvaltalainen laulaja ja räppäri. Hän nousi kuuluisuuteen ja nousi viraaliksi vuonna 2018, kun hän julkaisi musiikkivideon kappaleestaan ​​"Mooo!". Tämän lisäksi hän tuli myöhemmin tunnetuksi musiikkivideoiden ja kappaleiden luomisesta, jotka saavuttavat suosiota sosiaalisen median sovelluksissa, kuten TikTok. T&#

Lue lisää
Mike Majlak (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mike Majlak on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on markkinointipäällikkö yrityksessä nimeltä Lovesac. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Hänellä on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa henkilökohtaisella Instagram-sivullaan hänen elämäntapakuviinsa.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found