Glykeria (Laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Glykeria on tunnettu kreikkalainen laulaja. Hän on erittäin suosittu sellaisissa maissa, kuten Israelissa, Ranskassa, Turkissa, Espanjassa ja Englannissa. Hänen uransa on kestänyt yli 30 vuotta, ja sitä leimaavat useat platinajulkaisut. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Glykerian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Charlie Puth (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Suhde, Paino, Treffit, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Charlie Puth on yhdysvaltalainen poptähti, lauluntekijä ja levytuottaja. Hän nousi tähteen kirjoittamisesta, yhteistuotannosta ja esiintymisestä Wiz Khalifan julkaisemassa kappaleessa "See You Again". Kappale toi hänelle kolme Grammy-ehdokkuutta. Hänen muita suuria hittejään ovat "Attention", "One Call Away" ja "We Don't Talk Anymore", mukana Selena Gomez.

Lue lisää
Dzhambulat Khatokhov (Maailman raskain lapsi) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Paino, Pituus, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Dzhambulat Khatokhov oli Guinnessin ennätystenkirjan mukaan maailman painavin lapsi vuodesta 2003 lähtien. Aikoinaan maailman painavimmaksi pojaksi nimetty venäläinen sumopainija kuoli 21-vuotiaana 29. joulukuuta 2020. Kuuntele bioa ja tutustu Dzhambulat Khatokhovin Wikipediaan, elämäkertaan, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe , kuolemansyy, ura ja monia muita faktoja hänestä!

Lue lisää
Cindy Jourdain (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cindy Jourdain on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tanssija. Hänet tunnetaan D is -elokuvista Detroit, Love Tomorrow (2012) ja Departures (2009). Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cindy Jourdainin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found