Fero Fahima (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Fero Fahima on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Kuuluisuuden käsite on muuttunut huomattavasti viime vuosikymmeninä, ja nykymaailmassa ei ole harvinaista, että verkkomediasta syntyy nuoria supertähtiä. Yksi tällainen nouseva tähti on teini-ikäinen Fero Fahima, joka tunnetaan parhaiten dramaattisista näkökulmasisällöstään TikTok-videoista.

Lue lisää
Tyler Funke (TikToker) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Tyler Funke on amerikkalainen Instagram-persoonallisuus ja sosiaalisen median tähti. Hän on saavuttanut valtavan fanin seuraamisen sosiaalisen median kautta ja ansainnut maineensa yhtenä seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä. Tämä söpö ja viattoman näköinen poika laskeutui sosiaalisessa mediassa vuonna 2019 avaten tilinsä sekä Twitterissä että Instagramissa.

Lue lisää
Polina Malinovskaya Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Suhde, Treffit, Nettoarvo, Faktat

Polina Malinovskaja on valloittanut Instagram-maailman. Polina Malinovskaya on yksi viruksen leviävistä ja nousevista tähdistä, jonka maine on noussut räjähdysmäisesti yli 2,2 miljoonaan seuraajaan hänen Instagram-tilillään. Älä erehdy Polina Malinovskajaa vain yhdeksi Instagram-tähdeksi, hän on poksannut videoita, joissa hän esittelee hänen luovuuttaan, huumoriaan ja persoonallisuuttaan.

Lue lisää
Carabeanz (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carabeanz on amerikkalainen sosiaalisen median sensaatio, joka tunnetaan Twitch-lähetyksistään. Hän nousi valokeilaan aloitettuaan live-lähetyksen "Us, COD ja twerking samanaikaisesti". Tällä kiistanalaisella sosiaalisen median tytöllä on valtava fani, jota seuraa Instagramissa ja Twitterissä, kun taas hänen oma YouTube-kanavansa on ylittänyt miljoonan tilaajarajan.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found