Missypwns (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Missypwns on amerikkalainen Twitch- ja Instagram-tähti. Twitch on kehittynyt alustana, ja sen lisäksi, että se on vain näyttämö pelistriimaajille, alusta on tarjonnut palkintopallin jokaiselle lahjakkuudelle, joka voidaan lähettää suorana. Hän on kerännyt yli 630 000 seuraajaa seikkailuvlogillaan, laulujen cover-versioilla usein duetoilla ja pelilähetyksillä.

Lue lisää
Kitty McIntyre (Michael McIntyren vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Faktat

Kitty Mcintyre on amerikkalainen kuuluisa julkkispersoonallisuus. Hänet tunnetaan paremmin Michael McIntyren vaimona. Hän on englantilainen koomikko, kirjailija ja tv-juontaja. Vuonna 2012 hän oli maailman eniten tuottanut stand-up-koomikko. Michael on nauttinut lumoavasta elämästä julkkiksena, mutta hänen vaimonsa päättää elää yksityistä elämää, kaukana parrasvaloista.

Lue lisää
Strellakat (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Strellakat on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten provokatiivisista mallikuvistaan ​​strellakatuncut-tilillään. Hänellä on Instagramissa miljoona seuraajaa. Hän nousi ensimmäisen kerran tunnetuksi internet-persoonallisuutena, kun hänen Trilleriin ja TikTokiin julkaisemansa tanssivideot alkoivat levitä. H&#

Lue lisää
Sofia Jamora (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sofia Jamora on amerikkalainen malli, joka tunnetaan bikinien rokkaamisesta. Hän työskenteli myös verkkoputiikin Lolli Valfren uimapukumallistossa, ja häntä on profiloitu julkaisuissa, kuten Sports Illustrated. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Lue lisää
Eric Villency (Kimberly Guilfoyle Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Eric Villency tunnetaan paremmin amerikkalaisena liikemiehenä. Hän toimii sisustus- ja tuotesuunnittelutoimisto Villency Design Groupin toimitusjohtajana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eric Villencyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found