Jeff Lowe (liikemies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Naimisissa, Nettovarallisuus, Vaimo, Puoliso, Faktat

Jeff Lowe on tunnettu liikemies ja kuuluisan Greater Wynnewood Exotic Animal Park -eläintarhan omistaja. Puiston omisti aiemmin Joe Exotic. Greater Wynnewood Exotic Animal Park, jota kutsutaan joskus G.W. Eläintarha ja aiemmin Garold Wayne Exotic Animal Memorial Park oli eläinpuisto, joka esitteli pääasiassa tiikereitä ja muita isoja kissoja Wynnewoodissa, Oklahomassa.

Lue lisää
Ken Dilanian (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Ken Dilanian on tunnettu amerikkalainen toimittaja, joka nosti mainetta isäntänä ja tunnettu Irakin uutiskirjeenvaihdostaan ​​ulkomaisena kirjeenvaihtajana, joka liittyi Yhdysvaltain joukkoihin. Tuona aikana hän toimi itsenäisesti sodan runtelemasta Bagdadista. Tämän lisäksi hän sai paljon arvostusta ja huomiota kirjoittaessaan Philadelphian lastensuojelujärjestelmän kuolemantapauksista. Se

Lue lisää
Kayla Swift (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kayla Swift on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Varhaisessa iässä Kayla tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Samalla kun Kayla löysi rakkautensa taiteisiin, hän pysyi kansallisesti sijoittuneena tennispelaajana ja menestyi koulussa ja ansaitsi valtiotieteen maisterintutkinnon Kalifornian osavaltion yliopistosta Sacramentosta.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found