Hazel Moore Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hazel Moore, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa lisäksi Instagram-tähti Hazel Moore tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Ben De Almeida (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Ben De Almeida? Hän on amerikkalainen Tiktok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on komediaskettien luoja TikTokissa, jonka videot kuuluvat surrealismin luokkaan. Hyvin lyhyessä ajassa hän keräsi tililleen miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Ben De Almeidan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Mikaela Testa (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Vartalon mitat, Faktat

Mikaela Testa on australialainen malli, Instagram Sensation ja sosiaalisen median vaikuttaja Melbournessa, Australiasta. Hän nosti kiistanalaista mainetta Instagramin ja Facebookin kautta. Kaiken tämän lisäksi hän on masennuksessa, koska hän kohtasi suuren romahduksen sen jälkeen, kun hän tajusi, että Facebookin omistama valokuvaviestisovellus ei enää näytä tykkäysten määrää hänen viesteissään.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found