Undos (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Undosin oikea nimi on Zach Jelks on amerikkalainen TikTok Star, Social Media Star Atlanta, GA. Hän on meemiriippuvainen sosiaalisen median tähti, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään undos TikTok-tilillä ja myös Instagram-tilillä. Hän on kerännyt valtavasti faneja alkuperäiselle hip-hop-tanssikoreografialle ja nauraville meemeille.

Lue lisää
Elizabeth Olsen (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tapaus, mitat, nettoarvo, tosiasiat

Elizabeth Olsen on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle, sillä hänen läpimurtonsa tuli vuonna 2011. Hän on tunnettu näyttelijätaidoistaan. Hän näytteli riippumattomassa trilleridraamassa Martha Marcy May Marlene, josta hänet oli ehdolla muun muassa Critics’ Choice Movie Award -palkinnon saajaksi parhaan naispääosan palkinnon saajaksi ja Independent Spirit -palkinnon saajaksi parhaasta naispääosasta. H

Lue lisää
Aisha McShaw (Al Sharptonin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Aisha McShaw (s. 4. maaliskuuta 1978) on tunnettu amerikkalainen muotisuunnittelija ja tunnetaan paremmin Al Sharptonin rakastajana. Al Sharpton on amerikkalainen kansalaisoikeusaktivisti, baptistiministeri, talk show -juontaja, poliitikko ja National Action Networkin perustaja.Aisha McShaw ja Al Sharpton Vuodesta 2013 lähtien hän on ollut romanttisessa suhteessa poikaystävänsä "Alfred Charles Sharpton Jr.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found