Ian Jeffrey (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ian Jeffrey on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan meikkitaiteilijan ja internetilmiön James Charlesin nuorempana veljenä. Lisäksi Ian Jeffrey nousi tähteen järjettömästä komediasisällöstään ja huulilla synkronoiduista komediavideoistaan, joita hän tekee Instagram-tilillään.

Lue lisää
Brytiago (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä: 10 faktaa hänestä

Brytiago tunnetaan paremmin nimellä Bryan Cancel Santiago, joka allekirjoitti Trap-Latino- ja Reggaeton-genren levytysartistin, joka julkaisi ensimmäisen singlen ollessaan sopimus El Cartel Recordsin kanssa nimeltä "Bebe". Hänen singlensä "Bipolar" yhdessä Ozunan ja Chris Jedayn kanssa oli menestys ja nousi Billboard Hot Latin Songs -listalla sijalle 17.

Lue lisää
Massimiliana Landini Aleotti (Menarinin omistaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Massimiliana Landini Aleotti on italialainen miljardööriperillinen, lääkeyhtiö Menarinin omistaja ja yksi maailman kymmenen rikkaimman naisen joukossa. Hän on vuonna 2014 kuolleen aviomiehensä Alberto Aleottin leski. Hän ja hänen kolme lastaan ​​perivät lääkejätti Menarini-yhtiön, joka on yksi Italian johtavista lääkeyhtiöistä ja jolla on 14 tuotantolaitosta ympäri maailmaa. Mas

Lue lisää
Ben Watkins (MasterChef Junior) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Ben Watkins on fanien suosikkikilpailija MasterChef Juniorissa Yhdysvalloissa. Lisäksi 14-vuotiaan setä Anthony Edwards vahvistaa, että Ben Watkins kuolee 14-vuotiaana. Hän osallistui MasterChef Junior -kilpailuun vuonna 2018. Viritä biosta ja tutustu Ben Watkinsin Wikipediasta, iästä, pituudesta, painosta, kuolemansyystä, Perhe, nettoarvo ja monia muita faktoja hänestä.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found