Ovilee May (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ovilee May on yhdysvaltalainen toimittaja. Hän mainostettiin tähdeksi TV-juontajana. Hänet tunnetaan hyvin suositusta Team Liquid -ryhmästä Social Media Managerista. Hän työskenteli myös Yahoon kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ovilee Mayn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Erin Angle (Jon Bernthalin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Kuka on Erin Angle? Hän on näyttelijä Jon Bernthalin vaimo. Tämän lisäksi hän työskenteli aiemmin traumahoitajana Georgetownin yliopiston lääketieteellisessä keskuksessa sekä Etelä-Kalifornian yliopiston sairaalassa. Viritä biografia ja tiedä lisää Erin Anglen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, aviomiehestä, lapsista ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Sean Edward Hartman (Phil Hartman Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Sean Edward Hartman on tunnettu kanadalainen näyttelijä, taiteilija, graafinen suunnittelija, kirjailija ja laulutaiteilija. Hänet tunnetaan paremmin edesmenneen näyttelijä Brynn Hartmanin ja Phil Hartmanin poikana. Lisäksi Phil oli myös kuuluisa kanadalais-amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja ja graafinen suunnittelija, joka saavutti mainetta 1980-luvun lopulla NBC:n sketch-komediaohjelman Saturday Night Live pitkäaikaisena esiintyjänä.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found