Emily Alyn Lind (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Uratietoa

Emily Alyn Lind on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä, kun hänet tunnettiin toistuvasta roolistaan ​​nuorena Amanda Clarkena ABC-sarjassa Revenge ja Arielina CBS:n lääketieteellisessä draamassa Code Black. Hän teki kauhuelokuvadebyyttinsä Heidin roolissa The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia -elokuvassa. My&

Lue lisää
Melanie Murphy (Youtuber) Nettovarallisuus, Puoliso, Treffit, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Melanie Murphy on irlantilainen YouTuber, joka tunnetaan parhaiten meikkiohjeiden ja temppujen, kauneusvinkkien, tuotearvostelujen ja matkavlogien lataamisesta kanavalleen Melanie Murphylle. Tällä hetkellä hän on ansainnut yli 552 000 tilaajaa kesäkuussa 2018. Lisäksi hän on voittanut Digital Media Awards -palkinnon Vuoden Bloggaajaksi vuonna 2015.

Lue lisää
Leslie Hamilton Gearren Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Leslie Hamilton Gearren tunnetaan paremmin Linda Hamiltonin kaksoissiskona. Hän nousi tunnetuksi esittämällä Sarah Connorin roolia Terminator-elokuvasarjassa sekä televisiosarjassa Beauty and the Beast, jossa hän näytteli vuosina 1987-1990. Tutustu tähän elämäkertaan saadaksesi tietoa Leslie Hamilton Gearrenin lapsuudesta, perheestä, henkilökohtaisesta elämästä ja aikajanasta.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found