Joe Pesci (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Perhe, Faktat

Kuka on Joe Pesci? Hän on amerikkalainen näyttelijä ja muusikko. Hän nousi kuuluisuuteen esiintyessään Martin Scorsesen elokuvissa Goodfellas, Raging Bull ja Casino. Hänen suorituksensa elokuvassa Raging Bull toi hänelle parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkuuden. Hän näytteli myös nimihenkilöä vuoden 1992 My Cousin Vinny -elokuvassa ja tylsää murtovarasta Yksin kotona -elokuvissa.

Lue lisää
Xavier Musk (Elon Musk Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Xavier Musk on amerikkalainen kuuluisa lapsi ja tunnetaan paremmin miljardööri Elon Muskin poikana. Hän on liikemies, teollinen muotoilija ja insinööri. Hän on SpaceX:n perustaja, toimitusjohtaja, teknologiajohtaja ja pääsuunnittelija; Tesla Inc:n varhainen sijoittaja, toimitusjohtaja ja tuotearkkitehti; The Boring Companyn perustaja; yksi Neuralinkin perustajista; ja yksi OpenAI:n perustajista ja ensimmäinen puheenjohtaja.

Lue lisää
Alaina Meyer Wiki, Bio, Poikaystävä, Poika, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Alaina Meyer tunnetaan parhaiten suhteestaan ​​amerikkalaisen näyttelijän Johnny Galeckin kanssa, joka on kuuluisa roolistaan ​​Big Bangissa. Hän on syntynyt 2. helmikuuta 1997 San Diegossa, Yhdysvalloissa. Alaina. Hän on malli ja näyttelijä ruusuista parrasvaloihin esiintyessään julkisesti The Big Bang Theory -näyttelijän kanssa, joka on lähes kaksinkertainen hänen ikäänsä, nimeltään John Galecki.Lisä

Lue lisää
Sara Dobrik (David Dobrik Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Sara Dobrik on tunnettu kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan paremmin David Dobrikin nuorempana sisarena. Hän on slovakkilaissyntyinen amerikkalainen YouTube-persoona. Hän saavutti varhaisen menestyksen videonjakoalustalla Vine, ennen kuin aloitti vlogin YouTube-kanavallaan vuonna 2015. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue lisää
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found